Bezoek Team MRO op de DARE werkplaats, 19 november in Den Bosch

DARE League

Jaap Pieroen en Roy van Lith, van Team MRO, staan achter de organisatie van de DARE League (http://www.dareleague.com/). Samen met Team MRO willen we er een succes van gaan maken en daarom hebben we koppen bij elkaar gestoken om een leuk concept neer te zetten.

De DARE League wordt een echte publieksactiviteit, een hele dag aan vermaak met o.a. een spectaculaire FPV race over de tramkade. Team MRO wil deze dag een brug slaan tussen het publiek en de FPV Racers door achtergrond te geven over onze hobby. Daarom zijn we samen met Remco Janssen en Matthijs Wagemakers deze hele dag aanwezig aan 4 bouwtafels. Aan elke tafel zullen we een volledige quad gaan opbouwen, van de losse onderdelen tot aan het eindproduct.

We nodigen de bezoekers uit om vooral vragen aan ons te stellen, over de techniek in een drone, over het racen zelf, of over eventuele tips en track. Problemen met jouw quad? Lukt het tunen niet? Vraag het deze dag aan ons!

Ook vind je enkele van onze leden als vrijwilligers bij de tiny whoops, waar ze mensen begeleiden met hun eerste FPV ervaring.

Kom ons zaterdag 19 november begroeten op de DARE werkplaats, op de tramkade in Den Bosch!

Wij danken Multirotorparts voor het mede mogelijk maken van dit onderdeel.logo20161106_133120_097k

Leave a Reply