Racen door een verlaten kantoorpand

Wintertijd, dat betekent weinig buiten kunnen vliegen door de kou en regen, maar gelukkig wist teamlid ShaggyFPV een top locatie voor ons weten te regelen. Een verlaten kantoorpand ging deze avond dienst doen als race track. Door zijn smalle doorgangen en vele obstacles een behoorlijk uitdagende locatie. Een plek waarvan ik zelf zeg; ik bespaar me de onderdelen voor een andere keer, dus besloot ik op m’n camera mee te nemen om te avond vast te leggen.

Het blijft moeilijk om mensen uit te leggen hoe tof FPV racing is en hoe hard het soms wel niet kan gaan. Door eens een keer goed wat beelden te maken van de sfeer op zo’n avond, het racen zowel door de goggles als van buitenaf vast te leggen en ook de bijbehorende crashes, hoop ik de hobby vast te leggen zoals hij is.

Strakke lijnen door de gates

De krappe gangen in het gebouw

Mooi om de lijnen van piloten met elkaar te vergelijken

Ondanks dat ik zelf geen meter gevlogen heb, kon ik zelfs al genieten van het feit om de rest van de jongens te zien lachen van oor tot oor terwijl ze met 80km/h door de gangen van het gebouw schoten. Dat er nog veel van zulke avonden mogen volgen!

One thought on “Racen door een verlaten kantoorpand

Leave a Reply