Team MRO Trainingshal 15-april-2017

Met dank aan Multirotorparts!

Voor de vierde keer dit jaar zijn we los gegaan in de MRO trainingshal. Met 32 piloten aan de start was deze editie groter dan de vorigen. Om 13:00 was de MRO crew aanwezig om alles op te bouwen. Rond 15:00 kwamen de eerste gasten binnen. Na een korte briefing en verkenning van de track gingen de eerste quads de lucht in. De piloten waren zeer tevreden over de track welke over het algemeen technisch was ingericht door de MRO track designers. Dit was ook de eerste keer dat we met acht piloten tegelijk hebben gevlogen in deze hal. Zoals verwacht was dit geen probleem en gaf dit het nodige spektakel en crashes!

De piloten hebben tot 18:00 oefenrondes gevlogen. Van al die concentratie krijg je natuurlijk honger. De ‘frietboer op de hoek’ was ingeschakeld om alle aanwezigen te voorzien van meer dan genoeg friet en snacks. De muziek kon een tandje harder, de sfeer zat er goed in!

Rond 19:00 werd het tijd voor het serieuzere werk. De piloten bereiden zich voor op 3 kwalificatierondes en een single elimination met 16 piloten verdeeld in twee groepen. De uiteindelijke eerste plaats werd behaald door Nick Boon die de hele dag al toptijden vloog. Gevolgd door Boris B op de tweede plek, Thierry Ligeon als derde en Metal Danny eindigde als vierde door een crash.

Na de eliminatie heeft iedereen tot 22:30 de laatste quads kunnen slopen. Rond deze tijd was iedereen voldaan en hadden we er weer een zeer geslaagde dag op zitten. We zijn ook erg blij dat we in het vervolg met een grotere groep mogen trainen. Dit betekent dat we meer mensen buiten MRO kunnen uitnodigen. Dank hiervoor gaat uit naar de mensen achter Dare welke dit voor ons geregeld hebben. Op de achtergrond zijn we bezig om de nieuwe trainingsdata rond te krijgen voor mei en juni. Zodra we meer weten, lezen jullie het hier op de site. Vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief!

Wil je ook meevliegen? Kijk dan op de events pagina!

Leave a Reply