Over MRO

Wie zijn wij

Een losvaste groep FPV racers die enkele keren per week afspreken om te gaan vliegen. Soms freestyle, soms met een parkour maar altijd uitdagend. Team MRO is actief in de driehoek Den Bosch, Oss en Eindhoven.

20161126_191547

Het doel van MRO

Multicopter Racing Oss is in 2015 opgericht met het volgende doel:

Een groepje oprichten met mensen uit de omgeving (Oss) die regelmatig samen willen komen om FPV te vliegen met multirotors.

Sindsdien is onze groep een flink stuk groter geworden met een hoop nevenactiviteiten, maar het samenkomen om te freestylen of racen blijft het hoofddoel.

Geschiedenis

In het voorjaar van 2015 is Team MRO is ooit begonnen als een whatsapp groepje zonder naam, op initiatief van Jaime Visser. Als een van de eerste leden haakten Roy van Lith en Jaap Pieroen aan. Zij hebben zich ingezet voor de organisatie en zijn de admins van Team MRO. Al gauw groeide de groep, deze zomer was er een vaste kern van 8 mensen wekelijks actief, vandaag de dag zijn we met tientallen.

Toen de zomer ten einde liep zijn we op zoek gegaan naar plaatsen om binnen te vliegen. Deze plaatsen zijn nog steeds schaars, maar we hebben er nu een klein aantal.

In het begin concentreerde onze activiteit zich voornamelijk tot de regio Den Bosch, Oss. Gedurende die tijd zijn we ook richting Eindhoven uit gegroeid.

Ik wil meevliegen!

Kom je uit de buurt van de driehoek Den Bosch – Oss – Eindhoven? Stuur een mailtje en we laten je weten waar en wanneer je ons kan ontmoeten! Aangezien er met racen best wel wat snelheid gemaakt word willen we dat je zelf aansprakelijk bent voor eventuele schade en dus 18 jaar of ouder bent. Het is aan te raden om van tevoren ook even te checken of je aansprakelijkheidsverzekering schade door drones of modelbouwvliegtuigen dekt.