Pittig Mierlo

Pittig Mierlo

5 januari 2020 Event 0

Zaterdag 4 Januari heeft Team MRO het jaar 2020 geopend met een indoor micro drone fun event in jongerencentrum Loesje in Mierlo. Om dit event laag drempelig te houden is gekozen voor een vrije inloop en een vrijwillige bijdrage voor de Team MRO pot.

Gedurende de dag is er een een mooie opkomst geweest; 17 piloten en een 20-tal bezoekers hebben we mogen ontvangen. Er is gevlogen van 14.00 tot 21.00, de die-hards hebben minimaal 20 lipo’s kunnen vliegen.

Het fun race event is bezocht door piloten van alle nivo’s; beginners die voor het eerst vliegen in een race-achtig event, tot de ervaren piloten die scherpe ronde tijden neerzetten. Er was een goede interactie tussen de piloten. Piloten waren bereid om mede-piloten te helpen met vragen of problemen met hun micro drone.

Kortom, Team MRO kijkt terug op een geslaagde dag. Hopelijk zien we je op een volgend event.