Team MRO verzorgt drone race demo tijdens de modelbouwshow op 10 en 11 Juli 2021 in het Autotron Rosmalen

Team MRO verzorgt drone race demo tijdens de modelbouwshow op 10 en 11 Juli 2021 in het Autotron Rosmalen

29 juni 2021 Geen categorie 0

Zaterdag 10 Juli en Zondag 11 Juli vind de jaarlijkse modelbouw show plaats. Dit jaar is de locatie Autotron in Rosmalen. Team MRO verzorgt tijdens dit weekend drone race demo’s. We gaan vliegen met 5″ racers, maar ook met micro racers, zoals de Emax Tinyhawk.

We geven uitleg over het drone racen, en je kunt natuurlijk de demo races van dichtbij meemaken. We hebben een passende locatie uitgezocht, die we voor de gelegenheid omgedoopt hebben in “De Drone Dome”, spectakel is gegarandeerd.Wil je mee vliegen, dat kan ook: informatie en aanmelden via:
info@team-mro.nl.
Let wel: het aantal plaatsen is beperkt.

Meer info over de modelbouw show vind je hier: https://www.autotron.nl/evenement/modelbouwshow-nl-2021/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *